Еха! Полицаи не се поддали на чара на Мегз и ето какво й казали

Полицаи хванали дизайнерката Мегз в нарушение, докато шофирала скъпото си "Порше". Тя се опитала да се избегне проверката, очаровайки ги с мили думи. Но не ѝ се получило...

При последвалата проверка се оказало, че Миглена Каканашева, известна като Мегз, не носи документите на автомобила, писа struma.bg. При справка в масивите на КАТ-Пътна полицията пък било установено, че Мегз има доста неплатени глоби за различни пътни нарушения.

View post on Instagram
 

Пътните полицаи й съставили акт и тя продължила пътя си в посока Дупница.

В неделя дизайнерката сподели във фейсбук, че медитира близо до Седемте рилски езера, сама. "Скъпи приятели, не знам колко от вас са чували, но се вярва, че нашата си Рила е врата към “Агарта” - духовна школа по-стара дори от Шамбала. Мястото е свещено и заредено с толкова много енергия. А за онези, които знаят как да се свържат с природата - то може да отвори неподозирани знания. Реших да се впусна в поредното си приключение по пътя навътре към себе си и прекарах 2 дни в планината съвсем сама в медитация".

View post on Instagram
 

Била дала обет 15 дни да се отдаде на мълчание и да не разговаря с никого. Близки до Мегз твърдят, че тя се е запалила по заветите на Данов и Бялото братство.