Еха! Щерката на Бони я задмина по талант. Чуйте я!

19 август 2022 | 12:41
4675
1
Инстаграм
1

Дъщерята на талантливата певица Бони смело върви по стъпките на известната си майка. Красивата Миа Михаела изненада всички с последната си публикация.

"Здравейте, мили хора. Радвам се, че мога да споделя с вас тийзерът за моя нов проект “Кукла на конци”. Очаквайте песента в официалният YouTube канал “Boni Star”. Може да започнете да гадаете кой е гост изпълнителя.", написа чаровната брюнетка.
 

Голяма част от последователите на Миа Михаела смятат, че в песента ще се включи майка ѝ. Но едва ли Бони ще влезе в това парче, защото двете вече имат записан и издаден дует, а след това направиха и mash up с най-популярните песни на Бони.


 

Сред предложенията от нейни фенове се открояват имената на Азис, Ваня и Емрах. До дни ще разберем тайната. Очаква се проектът да се появи до края на месеца, пише "Блиц".

А дотогава можем само да си гадаем...

Бони се гордее много с дъщеря си, която се дипломира успешно и има наистина голям талант, който тепърва ще радва феновете.


Още по темата

Коментари

1 Ивелина
  19 август 2022 | 19:05 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 

Добави Коментар

Най-четени