Еха! Виктор взе мама да му помогне в избора на жена?

20 май 2022 | 18:10
5802
0
Инстаграм
0

Финалът на култовото риалити "Ергенът", разбунило страстите у нас, ще се случи буквално след часове. И със сигурност ще бъде още по-разтърсващ от снощния епизод.

Александра не пожела да вземе розата на Виктор, тръгна си с гордо вдигната глава, а зрителите се разделиха на два враждуващи лагера. И коментарите заваляха като летен дъжд.

Едната половина твърдят, че и това е по сценарий. другите пък хвалят Алекс, коментирайки, че само тя е показала класа и достойнство.

Драмите около риалитото дори забъркаха СЕМ в драмата между финалистките, защото недоволни зрители изпратили десетки писма, жалвайки се от предаването!
 

А тази вечер, драги зрители, Виктор е извикал на помощ... мама.

„Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам силни чувства и към Дениз, и към Виктория, но ще трябва да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето“, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген“ на България е поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел.

Майката на Виктор ще има възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си, а дали ще му сподели коя ѝ е направила по-специално впечатление, предстои да разберем тази вечер. Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които може би ще му помогнат при взимането на решение.

„Това мога да кажа с ръка на сърцето, че е най-романтичното пътешествие в живота ми. Само това, че се вълнувам толкова много, означава, че е изключително важен момент за мен. Обливат ме всякакви емоции, краката ми треперят, сърцето ми бие лудо – все едно ще изскочи, и… май съм влюбена.“, не крие вълнението си Дениз.

„Минути преди церемонията изпитвам изключително щастие, че бях тук и почувствах всички тези емоции. Изпитвам също така и надежда, че тази вечер с Виктор ще сме заедно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… надявам се той наистина да избере най-доброто за себе си. И смятам, че това добро съм аз!“, споделя Виктория...

Готови ли сте за последната порция емоции?

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени