Еха! Вижте Радина Кърджилова по бански след раждането (снимка)

26 май 2021 | 15:49
10880
5
снимки: Instagram
5

Радина Кърджилова стана майка за втори път точно преди два месеца и вече изглежда страхотно! Актрисата, която гушна второто си момченце в края на март, сподели гореща снимка в Инстаграм, на която гордо показва прекрасното си тяло, а вече няма и следа от килограмите, които беше натрупала по време на бременността.

Гордата майка в момента е на морето, заедно с любимия си Деян Донков и двамата им сина, където се радват на пролетните слънчеви дни, а междувременно Радина се е заела и с някои работни ангажименти. Снимката, на която попаднахме в социалните мрежи, е част от рекламна фотосесия за бански костюми и е похвално, че само 8 седмици след раждането на второто си дете, актрисата е готова да застане пред обектива по половинки. 

Тя е заложила на страхотен модел в ретро стил. Той подчертава предимствата на фигурата ѝ и скрива малкото коремче, което все още не е успяла да стопи. Но въпреки някои несъвършенства, Радина сякаш сияе след второто раждане и изглежда безкрайно щастлива. 

Четете още: Като истинска принцеса: Вижте приказната дъщеря на Бони на бала

Още по темата

Коментари

5
  14 октомври 2021 | 21:02 отговор
 

Старост-нерадост. По-добре да облече повечко дрехи....

 
4
  28 май 2021 | 14:35 отговор
 

Как така Мъжо й не я е гримирал

 
3 Аз
  27 май 2021 | 08:08 отговор
 

...и,,,вече има цици,,какво предимство !!!

 
2 Мери
  26 май 2021 | 19:37 отговор
 

Има си съпруг който ще я гледа и не е нужно обществено мнение за това как изглежда. Както си иска ще бъде.

 
1 XXX
  26 май 2021 | 18:30 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 

Добави Коментар

Най-четени