Автор
Христина Кирилова

Ексклузивно: Силвия Петкова и Зоран официално разделени

След дълга борба да запазят любовта си и толкова много отричане на раздялата си, Силвия Петкова и любимият ѝ Зоран Петровски се разделят официално.

Новината беше съобщена лично от актрисата с пост в социалните мрежи, като самата тя пояснява, че с това си действие цели да потуши всички спекулации по медиите. За крах в отношенията между режисьора и майката на детето му се заговори още по време на участието му в последния сезон на "Сървайвър". Когато излезе като победител от предаването, Зоран през сълзи разказа как почти е загубил семейството си, тъй като бил твърде зает с работни ангажименти, но все още много обича Силвия.

Месеци наред двамата даваха интервюта, в които опровергаваха мълвата, че са разделени и неуморно заявяваха колко силно се обичат. Но ето че официалният край настъпи:

View post on Instagram
 

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание.
За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!"
, написа Петкова в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Четете още: Ася Капчикова неузнаваема след нови корекции (Снимка)