Автор
Роси Кацарова

Експерт по невербална комуникация: Меган е по-влюбена от Хари

Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл са най-обсъжданата двойка в светското пространство. Затова и не се учудихме, че британски медии потърсиха експерт по езика на тялото, за да разтълкува невербалната комуникация между двамата и въз основа на нея да ни каже повече за отношенията между благородника и любимата му.

На папарашки кадри на двойката, направени в момент, в който Меган и Хари не подозират, че ги снимат, ясно се вижда силната връзка между тях, разкрива експертът по езика на тялото Трейси Броун.

"Те не просто се целуват, а сякаш се сливат един с друг. Телата им или са допрени едно до друго, или единия прегръща и гали другия, което ясно показва, че двамата имат нуждата от компанията на другия, за да се чувстват добре. Освен това говори не само физическа, но и емоционална близост", категорична е дамата.

Броун допълва, че папарашките снимки са най-ценни, защото показват отношенията между Меган и Хари такива каквито са, а не каквито се опитват да ги покажат пред камерите.

Но всъщност дори и пред репортерите Хари и Меган не следват протокола и не са по кралски скромни в демонстрацията на чувства, каквито са Уилям и Кейт. "Дори и пред камерите годениците без свян показват физическа близост, което е ясен белег за силна страст помежду им", допълва Браун.

Браун обръща внимание и на друг момент от невербалната комуникация между принца и Меган.

"Когато се държат за ръце, един път ръката на Меган е отгоре, един път тази на Хари, това е ясно доказателство за баланс на силите. Нито един от двамата не е водещият във връзката, за разлика от принц Уилиям и Кейт. Уилям винаги поставя ръката си върху тази на Кейт, индиректно, навярно и несъзнателно, демонстрирайки, че той е водещата фигура."



"Все пак може да се твърди, че Меган е по-хлътнала или поне тя е тази, която по-явно от двамата демонстрира чувствата си", споделя Браун. "Затова говори начинът, по който канадката прегръща принца през кръста – силно и сякаш опитвайки се да го привлече още по-близо до себе си. Необходимостта на Маркъл от физическа и емоционална близост с Хари си личи и от начина, по който тя държи любимия си с две ръце", допълва експертката.



Постоянният зрителен контакт между двамата пък говори за това, че комуникацията помежду им е открита, те са искрени един с друг и се чувстват комфортно в компанията си.