Ако трябва да посочим име от родната сцена, което умее да провокира с всяко свое излизане пред публика и да наелектризира мъжките страсти до краен предел, то това определено ще бъде Емануела.

View post on Instagram
 

А синеоката брюнетка, която наскоро премина в отбора на блондинките, със сигурност има какво да покаже на почитателите си. Припомняме, че атрактивната промяна във визията на певицата е заради новата ѝ предстояща песен, която е в дует с гръцкия изпълнител Кириакос Георгиу.

View post on Instagram
 


Та да си дойдем на думата. На една от последните си изяви фолкдивата се появи без горни дрехи, а само по сексапилно черно бельо, покрито единствено с фино потниче в същия цвят. Така подбраният сценичен костюм не само че не скриваше перфекното тяло и съблазнителните бедра на певицата, но и ги подчертаваше.

Снимка: HotNews.bg

Вероятно изпълнителката сега е по-спокойна и има възможност да се поотпусне на сцената, след като досадният фен, който я тормозеше в продължение на четири години и дори преследваше по улиците, е извън страната.

Що се отнася до коронавирусът, който покоси не един или двама нейни колеги през лятото, явно Емануела е от певиците, които не се страхуват от него и с охота се отзовава на всяка покана за участие.

View post on Instagram
 

Четете още: Николета захвърли бельото! Снима се само по листа от роза!