Емануела прежали Елвиса, заби ново гадже

04 март 2022 | 17:16
5027
4
снимки: Instagram
4

Фолкдивата Емануела заби ново гадже. Хубавицата не страда дълго по бившия си любим, с когото се разделиха за пореден път преди няколко седмици и вече може да се похвали с нов мъж до себе си. Според запознати, Емануела е истински щастлива с половинката си, който бил истински кавалер и не спирал да я обгрижва и задоволява всяка нейна прищявка.

Чаровницата най-накрая случила на мъж след множеството грешни избори в живота си, но към момента все още не иска да го покаже не само пред медиите, но и пред голяма част от приятелите, тъй като искала първо да се увери в качествата му. Само най-близкото й обкръжение има честта да знае кой топли леглото и сърцето на изпълнителката на „Пайнер“.

Самата Емануела пък дразни бившия си Мартин Николов - Елвиса, като призна за нова любов със статус в социалната мрежа Инстаграм. Тя сподели стори със следното съдържание: „Счупеното в жена носи щастие, но на друг, ако ти си я счупил“.По всичко личи, че за края на връзката им е виновен Елвиса. Преди време той бе кръшнал на певицата и тя му прости, но явно този път е решила, че няма връщане назад, пише "Телеграф".

Четете още: БГ Барбито разби нов рекордОще по темата

Коментари

4 Съни
  31 май 2022 | 23:05 отговор
 

Беше ми от любимите певици,докато една вечер в Банско не се изложи като се сваля на съпругът на приятелката ми,след като виждаше че той е паралията на масата. Тръгнахме си по навреме за да не правим циркове ние жените

 
3 Фуражките вън
  04 март 2022 | 21:13 отговор
 

Ама пишете забранено за деца под 16 години бе. То тая шаврантия може да уплаши и възрастен а какво остава за невинно детенце.

 
2 фен(бивш)
  04 март 2022 | 18:49 отговор
 

ЕТО,Я ДАТАТА,НА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК,на клетА,БЪЛГАРИЯ.

 
1
  04 март 2022 | 17:31 отговор
 

Как ми се иска да спя веднъж с тази миризлива курва.

 

Добави Коментар

Най-четени