Автор
Ева Григорова

Емили Ратайковски хвърли бомба: Робин Тик опипал голите ѝ гърди

Емили Ратайковски взриви медиите с последното си твърдение. Тя сподели, че суперзвездата Робин Тик се е държал непристойно с нея по време на снимките на видеото към хита му “Blurred Lines”.

Емили направи шокиращото разкритие в новата си книга “My Body,” която излезе съвсем скоро на пазара.

Моделката твърди, че Тик я е хванал за голите ѝ в един от снимачните дни.

View post on Instagram
 

Видеото е доста горещо и дори има изключително секси версия, която бе пусната единствено в мрежата, тъй като не беше подходяща за излъчване по телевизията.

“Изведнъж, без въобще да очаквам, усетих студенината и чуждостта на непознат, чиито ръце бяха хванали голите ми гърди из отзад. Инстиктивно се отдръпнах и видях зад гърба си Робин Тик” - пише Емили.

Режисьорката на клипа Диан Мартел станала свидетел на случващото се и побързала да попита Емили дали е добре.

View post on Instagram
 


“Вдихнаг брадичкта си и свих рамене, избяквайки поглед очи в очи, чувствах пламъка на унижението, който преминаваше през тялото ми. Не реагирах по никакъв начин, не реагирах както трябваше” - допълва Ратайковски.

Мартел потвърждава инцидента с думите: “Спомням си момента, в който я сграбчи за гърдите. По една във всяка ръка. Беше зад нея и двамата бяха в профил. Извиках с моя агресивен бруклински глас “Какво по дяволите правиш, това е! Снимките приключиха!”.

Режисьорката допълва, че Тик бил пиян, смутено се извинил и след това съжалявал за постъпката си.

“Не смятам, че щеше да го направи, ако беше трезвен” - допълва тя.

View post on Instagram
 


Ратайковски бе една от трите моделки, които участваха в предизвикателния клип, който бе колаборация между Робин, Фарел Уилямс и рапъра TI.

Това не е първият път, в който песента е замесена в скандал. Преди време авторите ѝ бяха осъдени на 5 милиона долара, поради сходства между “Blurred Lines” и песента на Марвин Гей от 1977 “Got To Give It Up.”