Автор
Ева Григорова

Емили Ратайковски, Селест Барбър и защо моделът е блокирала комедийната актриса в Instagram

На Емили Ратайковски ѝ писна и блокира комедийната актриса Селест Барбър в Инстаграм. каква беше причината за това? Сега ще разберем.

Ако не сте чували коя е Селест Барбър, тя е много популярна австралийска актриса и комик. Тя придоби известност с нейните пародии, където претворява секси снимки на известни дами.

Логично се стигна и до реда на Емили Райтайковски. Моделът е известна със супер секси фотографиите си както на личния си профил, така и в този на марката си бельо, и бански.

View post on Instagram
 


Много от героините на Селест приемат с чувство за хумор собствения си пародиен образ. Но Ратайковски се оказа, че не е от тях.

"Не мисля, че Емили ми е фен. Аз съм ок с това, не е длъжна да ѝ харесва. Но тя ме е блокирала", разказа 40-годишната Барбър по време на гостуването си в радио токшоуто Fitzy and Wippa, предава Lifestyle.bg.

View post on Instagram
 


Каква може да е причината за това? Сещаме се за две опции: или Ратайковски няма чувство за хумор, или се е засегнала от критиката на австралийката. Във видеото по-долу Селест пише: "Писна ни да сексуализирате женското тяло. И ето, все пак, задникът ми."


Емили Ратайковски, известна най-вече със супер провокативните си визии, се е самопровъзгласила за феминистка и яростно защитава (поне на думи) правата на жените. Тя не иска те да се разглеждат само като обекти за секс.



Четете още: Ким Катрал копира героинята си Саманта - хвана си младо гадже (СНИМКА)