Автор
Woman.bg

Емили Ратайковски взела 25 000 долара, за да отиде на Супербол с бизнесмен

Емили Ратайковски, която привлече голям медиен интерес през последните дни с книгата си “Моето тяло”, направи нова порция пикантни разкрития за живота си. Оказа се, че моделът е получила 25 000 долара, за да отиде на Супербол с малайзийския финансист Джо Лоу. Джо е замесен в огромен скандал за пране на пари, като са му предявени осем обвинения. Ратайковски призна още, че не са ѝ били чужди и лъскавите партита в Коачела, на които млади момичета придружават възрастни и богати мъже.

View post on Instagram
 

С издаването на дебютната ѝ книга вече стана ясно, че 30-годишната красавица неведнъж е ставала обект на някакъв тип сексуално посегателство.
“Това са преживявания, към които не исках да се връщам, защото имах чувството, че нямам контрол над живота си и ме беше страх да си го призная”, споделя горещият модел.

Джо Лоу

Ратайковски призна още, че е станала жертва на сексуално насилие още в тийнейджърските си години. Бившият ѝ приятел Оуен я изнасилил, когато била на 15. По думите ѝ тя била все още девствена и не могла да се съпротивлява, тъй като била пияна.

Според нея обаче фактът, че е намерила сила да разкрие случилото се с Оуен, ѝ е подействало много добре.

View post on Instagram
 

И все пак тя заявява, че най-трансформиращо въздействие върху нея е имала появата на сина ѝ Силвестър Аполо Беър.