Емилия е пред тежка раздяла

25 юли 2021 | 12:24
31492
6
снимки: Instagram
6

Какво се случва с Емилия? Този въпрос феновете й си задават от 16 юли, когато в профилите й в социалните мрежи се появи съобщение, подписано от администратор: „Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени”. Бременност, раздяла с „Пайнер” и хранително неразположение са популярните слухове за изненадващото й слизане от сцената.

Певицата, която на 21 март празнува 39-тия си рожден ден, е сред активните в социалните мрежи, но е предпочела съобщението да е подписано от администратор, което допълнително озадачи почитателите й. Още повече само до преди дни Емилия пътуваше от участие към участие. При две от последните си сценични изяви хитовата певица се изяви с лачения костюм от клипа си „Турбуленция”. Тоалетът, който представлява боди, е доста впит, така че ако Емилия очаква трето дете, което бе сред първите предположения за внезапното й излизане в отпуск, вероятно е съвсем в началото на бременността. Както е известно, певицата, която е омъжена за бизнесмена Жорж Башур, има син Иван и дъщеря Мира от връзката си с Коко Динев.

„Много съм щастлива от резултатите, които показва „Турбуленция”, от цялото внимание, вашата любов и загриженост, но имах нужда да забавя темпото. Предстоят все по-интересни проекти, за които нямам търпение да ви споделя, но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви”, написа Емилия дни по-късно в социалната мрежа и сподели свои кадри, на един от които коремът й изглежда доста издут. Певицата сподели снимката часове преди рождения ден на мъжа й Жорж Башур на 21 юли. Разбира се, Емилия не пропусна да го поздрави и да засвидетелства любовта си, както и да сподели нови снимки: „Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж.”

Въпреки снимката, на която коремът й изглежда издут, и изненадващото „забавяне на темпото”, засега предположението, че Емилия е бременна си остава такова. Затова пък фенове изнамериха аргументи за слуха, че певицата се е разделила „Пайнер”. Емилия продължава да фигурира в каталога на фолк гиганта, но името й се открива и в графата „Бивши изпълнители” в Уикипедия. Там е уточнено, че сътрудничеството й с компанията е от 2000 до 2021 г. Някои веднага предположиха, че може да е грешка или друго, но все пак съмнението си остава. И все пак внезапното слизане от сцената предполага „непредвидени обстоятелства”, както е посочено в съобщението, което едва ли би могло да е свързано с отношенията й с „Пайнер”. Затова се появи и трета версия – Емилия имала неразположение, предизвикано от храна. Каква е истината, засега остава мистерия.

Певицата едва ли ще държи още дълго феновете си в напрежение, а и рискува слуховете да ескалират. Вече се прокрадва пак мълвата за развод. Последно за такъв се заговори през февруари. Тогава Емилия побърза да опровергае мълвата и да подчертае, че с Жорж Башур са заедно и всичко е наред, пише Уикенд.

Четете още: Майката на Сузанита го закъса, вижте какво се случиОще по темата

Коментари

6 Свинята Гери Никол
  03 февруари 2022 | 23:32 отговор
 

не искаш да си признаеш кои хора те изгониах от България за да се отървът от тебе и да ринеш тоалетните на макдоналдс в Америка. А ти си мсилиш, че както хорта от България не живеят в Америка и не те виждат, какво работиш в момента, ще ти е много лесно да ги заблудиш, че си уж на почивка там и че уж си много богата и си живеш като царица. Ти на цялата зала си се била сваляла, ама никой не е искал да ти с.епи дебелия пардялник и умре от яд и почна с жълтите стотинки от кенефното почистване на л.йнта на макдоналдс в Америка да си плащаш за фалшиви измислени от тебе стати, за да замажеш очите на хората, как уж си богата и не работиш. Ти освен че си яко грозна си и много проста, не се сещаш че много мъже на които си се молила да те е.. а и те не са искали и ще си отворят устата да кажат, каква е.тина лъжкиня си. И после си лаяла, че мъжете сме женкари ние, ако бяхме щяхме да е... и грозни крави като тебе, ама ни е гнус от тебе.

 
5 Свинята Гери Никол
  03 февруари 2022 | 23:32 отговор
 

още когато се сваляше на Дани Илиев и му предлагаше да му даваш от парите на чичо ти Мето придобити от престъпни дейнсоти, за да лъже Дани, че ти е гадже си се била сваляла на всички в залта, но понеже никой от тях не те харесва и си въшкарка и нямаш пари да си платиш самолтните билети, те са ти ги платили за да се отърват от теб и са те изгонили да ринеш в макдоналдса в Америка. Ти понеже си нагла лъжкиня и с жълтите стоинки от почистването на тоалетните на мака си си платила за измислените от тебе фалшиви стати в който се пише, уж как си много богата и си на почивка в доминикана. Признай си кои те изгониха от България, за да чиститш тоалетните за да не си при тях да им досаждаш с курвенсктие ти мастиски номера. Един ден всичките ти лъжи ще излезнат на яве и ще умреш от яд. Също мма Влади Кънчев се оплака от тебе, че си му се била сваляла и си му искала да те е.. и да му платиш да излъже, че уж той искал да му пуснеш, ама ти не си искла и за това те мрази. Ти си м.зен пЪрцал и никой не те харесва и иска изгониха те и ти наглееш и не спираш с лъжите и к.ренските помии, но един ден както кажат какво си лъгала и правила и ще станеп хептен за резил.

 
4 Свинята Гери Никол
  03 февруари 2022 | 23:31 отговор
 

рине лайна в тоалетните на макдоналдс в Америка, после за да прикрие, че е чистачка хване някоя бабичка там и я кара да я снима, как друса сланините на плажа, който е близко до мака и накрая лъже, колко много е богата и как добре си живее, постоянно по луксозни почивки...всичко се знае прасенце, не се напъвай да лъжеш, никой не ти се връзва на евтнитие лъжи смешна си, грозна и тъпа. И спри да намесваш Дани Илиев в лъжите ти умре от яд той те издаде, че си му се молила да му даваш пари за да лъже, че ти е гадже и после не спря да си плащаш за фалшиви измислени от тебе статиики, как уж си го хранела, уж той е ебаси и беднака и накря си го изгонила долна лъжкиян глупава и нагла. Много добре знаеш, че той стоеше за малко до тебе зарди парите и после ти би шута зарди друга така че, не лъжи че много хора знат истината и ако решат да кажат и ще се насереш пак в лъжите си ма пача долнопробна.

 
3
  25 юли 2021 | 19:39 отговор
 

 
2
  25 юли 2021 | 15:03 отговор
 

Да заповяда, наточил съм го.

 
1
  25 юли 2021 | 13:19 отговор
 

Тя много обича да я ебът турци.

 

Добави Коментар

Най-четени