Преди седмица Емилия официално обяви, че излиза във ваканция. Певицата изненада феновете си във Фейсбук с гореща снимка.

На кадъра попфолк изпълнителката е впила устни в любимия си Жорж Башур. Под снимката Емилия написа: „Моята почивка вече започна! Последните месеци ми донесоха много положителни емоции и поставих основите на много нови проекти. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за семейството си. Благодаря ви за подкрепата и до скоро!“

Звездата обаче не разкри кой курорт е избрала да посети. По-наблюдателите фенове забелязаха, че влюбената двойка е избрала тузарския комплекс Land of Legends в Турция за почивката си. Цените започват от 800 лв. за стая и стигат до 2000 лв. за апартамент. Интериорът на специално проектираните стаи и апартаменти е с приказни мотиви.

Тематичният парк наподобява "Дисниленд" и включва 5D кино, изкуствена река, басейн с вълни, водно влакче, достигащо височина от 1300 метра и скорост 115 км/ч. СПА центърът на хотела предлага цялостни терапии и масажи, турска баня и фитнес зала. Емилия и Жорж ползват безплатен достъп до аквапарка с приключенски атракции и 55 водни пързалки.

Четете още: Емилия се отдаде на любовта в басейн