Автор
Антония Дамянова

Емилия Кларк: Джейсън Момоа плачеше, докато ме изнасилваше

Актрисата Емилия Кларк, която се превъплъти в ролята на Денерис Таргариен във фентъзи сагата "Игра на тронове" (Game of Thrones), направи учудващо признание за голите сцени, които са първите в кариерата ѝ на актриса.

Звездата влиза в сериала, когато е само на 23-годишна възраст и на толкова млада възраст се изправя пред предизвикателството да се справи със сексуалните сцени във филма.



В интервю за Index.hr тя призна, че се ужасявала от голите сцени, тъй като не знаела какво точно да прави. Никога преди това не била на голяма снимачна площадка и се чувствала ужасно, когато трябвало да се съблече пред всички членове на екипа, както и пред публиката.

"Никога преди не съм била на снимачна площадка като тази и тогава се озовах там напълно гола, заобиколена от всички тези хора и не знаех какво трябва да направя, какво се очаква от мен. Не знаех какво искат те и аз също не знаех какво искам", споделя актрисата, признавайки, че не е знаела, че ще има голи сцени преди да приеме ролята.

Емилия Кларк разкри и някои подробности около заснемането на интимните сцени с Джейсън Момоа. По думите ѝ актьорът плакал повече от нея, докато заснемали една от сцените: "Той плака повече от мен, когато Кал Дрого почти изнасилва Денерис Таргариен”, разказва тя.

Кларк отбелязва още, че той се отнасял изключително деликатно и професионално към нея, имайки предвид колко млада и неподготвена за подобни сцени актриса е тя. Неговите протекции са ѝ помогнали изключително много да се отусне и да изиграе сцените по възможно най-добрия начин.

"Той плака повече от мен. Едва сега осъзнавам каква късметлийка съм била с тази сцена, защото можеше да се случи по много, много различни начини", допълва тя, подчертавайки колко внимателен и мил е бил Джейсън Момоа по време на снимките.

Четете още: Зейнеб се разходи в Лондон с обувки за 1000 евро (Видео)