Автор
Woman.bg

Емилия Кларк с шокираща изповед за "Игра на тронове"

Емилия Кларк, актрисата, която играе Денерис Таргариен в „Игра на тронове“, направи шокиращи разкрития за сериала. Звездата сподели, че се е чувствала притисната от продуцентите да се снима гола в първия сезон на хитовата продукция, съобщи CNN, базирайки се на неотдавнашен епизод на подкаста на Дакс Шепард „Armchair Expert”.

View post on Instagram
 

Идеята да застане гола пред камерата не се понравила на Кларк, но продуцентите я убедили, че така ще разочарова феновете. Актрисата често влизала в спорове с продуцентите заради голите сцени: „Постоянно ми се налагаше да участвам в спорове и да казвам: „Не, завивката остава тук!” – а те: „Нали не искаш да разочароваш феновете си от „Игра на тронове”?“. А аз: „Майната ви”, разказва актрисата.
Блондинката сподели също, че нейният колега и партньор в секс сцените Джейсън Момоа я насърчавал да поставя граници и да изказва несъгласието си с голите сцени без притеснение. „Снимките с него бяха фантастични, защото той никога не позволяваше да ми стане неудобно“, доволна е актрисата.

View post on Instagram
 


Звездата не крие, че не е очаквала да има толкова голи сцени в първия сезон на продукцията. „Преди снимките на „Игра на тронове“ не се бях снимала гола и не знаех какво трябва да направя, какво се изисква от мен или какво искам аз самата. Приех работата, изпратиха ми сценария и докато четях, ми стана ясно. Бях завършила драматичната школа и се отнесох към голите сцени като към елемент от работата – щом е в сценария, значи очевидно е нещо важно и просто трябва да го приема. Но снимките не се развиха, както очаквах“, разказва Емилия.