Емилия отбеляза рождения ден на дъщеря си, но се скри (снимки)

Какво се случва с Емилия, се питат феновете на певицата, която се крие упорито. След като наскоро тя отбеляза кръщенето на дъщеря си Мира, през уикенда бе рожденият ѝ ден. По този специален повод фолкдивата публикува няколко снимки от прекрасното тържество на наследницата си и я поздрави публично.

От кадрите забелязваме, че малката Мира, която навърши точно 5 г., е облечена в приказна розова рокля и изглежда много щастлива, но уви - на нито една от снимките не виждаме самата Емилия. Липсата на певицата още повече затвърждава слуховете, че е в очакване на трето дете.

View post on Instagram
 

До момента нито тя, нито любимият ѝ Жорж Башур са потвърдили, или отрекли дали наистина чакат бебе, но определено внезапното слизане на фолкдивата от сцената и фактът, че не публикува актуални свои снимки в мрежата, подсказват че може би се случва нещо подобно в личния ѝ живот.

Любопитен факт е, че бащата на Мира, Коко Динев, отново не се появи на неин празник. Припомняме ви, че той не уважи и кръщенето ѝ, което се състоя преди няколко седмици.

View post on Instagram
 

Четете още: Нелина съобщи страхотна новина (снимки)