По всичко личи, че малко преди рождения си ден Емилия е решила да се подложи на разкрасителни процедури и се осмели да покаже новото си лице.

Певицата гостува в студиото на “Преди обед”, където разкри новата си визия.

Емилия сподели, че не се притеснява от годините си, които на 21 март ще са вече 39. И спокойствието си дължи именно на козметичните интервенции, които си прилага.



"Напредването на възрастта не ме притеснява до известна степен. Мисля, че новите 60 са новите 40. Или 40-те са новите 20. Ако се грижиш за себе си с подходящите хора, подходящата козметика, ако си умерен във всичко, което правиш и прецизно се отнасяш към себе си, може да се запазиш много дълго време млад и красив. Научих се да харесвам и недостатъците си", обясни Емилия в интервюто.

На въпроса дали ще избяга от попфолка, тъй като последните й проекти са международни, тя заяви, че пази чалга парчетата за момента, в който ще отворят клубовете и ще може да се срещне с почитателите си. "Не бягам от себе си стилово. Обожавам попфолк музиката и никога не бих напуснала дома си. Това е моят дом, който ме е изградил като човек и създал като Емилия", обясни красавицата.

View post on Instagram
 

"Попфолкът е за забавление, свързан е с клубовете и ресторантите, ще изчакам времето за тези парчета. Подготвила съм динамични парчета, типични за жанра", потвърди тя и не скри, че за да е успешна, то трябва да лавира във времето и да се променя. "Музиката в световен мащаб няма стилове, както едно време джаза е джаз, етното е етно. Сега всичко може да миксираш", смята изпълнителката, чийто последен хит е Deals. Предишната й Djealee, която също е международен проект с участието на Dodo, Jay Maly и Costi вече има над 100 милиона гледания в Youtube.

View post on Instagram
 


Емилия разкри още, че е свикнала с негативните коментари по свой адрес. “Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили. По-тежко е, когато медиите те дъвчат и те обиждат, отколкото почитателите. Смея да твърдя, че почитателите са много по-меки в изказванията си, по-градивни коментари има там. Няма тази злоба, която едно време беше по вестниците. Преди жълтите вестници бяха много голям хит, защото това беше нещо ново. Много грозни статии съм чела и за себе си, и за свои колеги. Доколкото сега при почитателите няма такъв голям хейт, какъвто се изливаше в пресата открито споделя певицата.