Емилия призна: Да, Коко преспа с Преслава

22 юни 2015 | 10:00
10835
11
11

Фолк певицата Емилия най-сетне призна, че спътникът й в живота Коко Динев, й е изневерил с нейната колежка Преслава, пише HotArena.net.

Още преди 4 години стана ясно, че бизнесменът си е загубил ума по бившата на Бирмата. Те имаха няколкомесечна връзка, от която Преси излезе с нов „Мерцедес“.

По това време Коко е бил с Емилия, която е посвещавала времето в грижи за сина им Иван. Не малко пъти настоящата жена до Динев си е тръгвала от дома им разплакана. Все пак блондинката успява да преглътне унижението и огорчението и прощава на неверника.

„Знам за всичко, което трябва да знам. Само това ще кажа. Това, което ме е интересувало, съм го разбрала. Оттам нататък ... аз съм си решила“, многозначно заяви Емилия пред „Папараци“.

Преслава се разгорещи с новия си в дискотека (снимка)

Пайнерката споделя, че е далеч от мисълта, че заможните господа могат да бъдат верни само на една жена.

„За мъжете с много възможности е трудно да гледат само в една посока. Аз смятам, че няма такъв мъж, който да стои и да казва: Да, тя е единствена!“.

Емилия разкри колко пластични операции има

Фолк фурията говори и за отношенията си с някогашната си съперница и бивша съпруга на Коко – Анелия, пише „Всеки ден“.

„Не мога да кажа, че съм дала прошка на Анелия, защото ще излъжа и ще бъда лицемерна. За прошка няма как да става въпрос. Просто пораснахме и тези неща останаха в една друга възраст и в друг етап от живота ни“, отсече Емилия.

И добави още: „Притесняват ме нещата, които са станали между нас. Притеснява ме да бъдем заедно на едни и същи празници. Уважавам детето й от Коко, имаме нормални отношения, но да влизаме в по-голяма близост от това, аз не искам“, категорична е певицата от Гълъбово.

Коментари

1
  22 юни 2015 | 11:46 отговор
 

Ето заради такова прости жени, в младото поколение се разклаща идеала за щастливо семейство. Значи какво? Мъжът ми преспа с всички колежки, но "аз в името на детето и финансовоата си сигурност, ще му простя"??? И не искам да влизам в близост с другото му дете??? Та ти си знаела, че има друго дете, преди да го вземеш, то с какво е виновно? И била далеч от мисълта, че заможен мъж може да бъде верен?! Жал ми е за такива разсъждения!

 

Добави Коментар

Най-четени