Емилия призна: вижте кой гледа бебето, докато певицата е на участия!

21 май 2022 | 07:30
4161
0
Инстаграм
0

Фолкпевицата Емилия успява да съчетава сценичните си изяви с грижите за новородената си дъщеричка. Това призна самата тя в студиото на Нова тв.

"Не сме се отделяли от нея. С единствената разлика, че отскачам до някой град за участия, но след това се връщам бързо вкъщи. Абсолютно се жертвам за нея", подчертава хитовата изпълнителка.
 

Докато е на участия, съпругът й Жорж Башур поема изцяло грижите за малката принцеса, пише Plovdiv24.

"Май месец ни е много натоварен. Тогава са баловете и редовните участия, които правим по клубовете в късните часове. Хубава емоция е, не мога да се откажа от нея, особено сега, когато имам толкова хубави песни. Колко е хубаво сега да ходя на участия, колко е хубава емоцията… Не мога да я опиша“ – споделя още Емилия.

Съпругът й не ревнувал от професията й, а дори я насърчавал да продължи с пълна сила.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Bashur (@gbashur)

Емилия разказа и за бременността си: "Откакто ни се случи трагедията с Феди, много искахме дете. Не се бяхме отказали, но лекарите не даваха надежди. Затова нито сме правили нещо, нито сме смятали дати, оставихме нещата на самотек“.

Бъдещите родители пазели новината за бременността в дълбока тайна дори от най-близките си хора. Звездната майка сподели още, че по-голямата й дъщеря била търпелива с бебето вкъщи и не ревнувала от вниманието към него."Мира я гушка, целува, не ревнува изобщо. В началото имаше малка ревност, но после нямаше никакъв проблем. Даже сега е много солидарна, че на бебето се обръща много повече внимание“ – казва с усмивка Емилия.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени