След като от поне три години периодично се появяват слухове, че Емилия къса отношенията си с продуцента си „Пайнер“, в събота най-сетне тя сама съобщи новината. Певицата обяви официално, че стана самостоятелен изпълнител, подобно на ДесиСлава, която го направи още през 2020 година. Ветеранките Малина, Камелия и Магда също не са част от музикалната фирма. В изявлението си в инстаграм Емилия обеща да разкрие скоро подробности за предстоящата си бременност, въпреки че не спомена, че чака дете.

Тя пази в пълна тайна щастливата новина. "С музикална компания "Пайнер" и семейство Димитрови извървяхме дълъг път заедно и си бяхме взаимно полезни, но през последните години сама контролирам, планирам и сбъдвам проектите си. Занапред предпочитам да продължа пътя си сама и за да спра всякакви спекулации, предвид моето решение, ви уверявам, че нашите взаимоотношения с фирма "Пайнер" остават все така добри. Благодаря за всичките години съвместна работа!



Продължавам да работя усилено по предстоящите ми цели и нямам търпение да ги споделя с вас, както и истинската причина за отсъствието ми от всякакви публични изяви".С този пост 39-годишната изпълнителка намекна, че липсата й на сцената е продиктувана не от заболяване, а от ново събитие, което е очаквано с нетърпение от нея и семейството й.

Певицата се омъжи през 2018 г. за Жорж Башур, който вече има едно дете, а тя две от екссъпруга си Коко Динев - Иван и Мира. Според близките на певицата, в момента тя е бременна с бебе номер 3 и това е причината да е внимателна и да избягва всякакви публични изяви. Явно самата тя ще обяви появата на нов наследник съвсем скоро. Според слуховете тя трябва да роди по Нова година

View post on Instagram
 

Четете още: Уникално красива: Вижте как е изглеждала Андреа на 12 (снимка)