Емилия шокира с признание за Башур - мъчил я цели 10 часа

Емилия не е от известните дами, които обичат да говорят за личния си живот публично, но когато го прави, определено има какво да каже. Знаем, че тя е открила любовта в лицето на Жорж Башур, с когото често споделя романтични кадри в Инстаграм. Сега обаче певицата открехва повече завесата на интимния си живот и признава през колко силни емоции е преминала, преди любимият ѝ да я изненада с предложение за годеж.

View post on Instagram
 

Това се случило, когато Емилия била на участие в Лондон и в деня, в който тя трябвало да отлети за България, Башур я "подготвял" още от сутринта. Щом се събудила в хотелската стая преди полета, тя получила обаждане от него, в което той ѝ споделя, че е научил нещо, за което обаче ще говорят, след като певицата се прибере на родна земя. Разговорите продължили, докато Емилия се качила на самолета, а тя била в постоянно напрежение какво се е случило в продължение на 10 часа, предполагала е, че може би някой отново се е опитал да създаде интрига помежду им.

Щом пристигнала на летището в България, Емилия била взета от приятел на Башур, който я е откарал в неизвестна за нея посока. Никой не я осведомил къде отиват и какво ще се случи, а през това време Жорж подготвял изненадата, като поканил и някои от най-близките им хора. Щом пристигнала, Емилия незабавно получила предложение за годеж, на което разбира се, отговорила положително.

Фолкдивата не крие, че любимият ѝ мъж е царят на хубавите изненади, а тя винаги се чувства истинска жена около него.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани показа палаво дупе на плажа