Автор
Woman.bg

Емилия сложи край на слуховете! Бременна ли е?

Един пикантен слух около Емилия вълнува феновете на фолк дивата от известно време насам. Бременна ли е певицата от любимия ѝ Башур? Или всичко това е просто една упорито циркулираща из публичното пространство мълва.

Колкото и да ни се искаше да изненадаме приятно феновете на звездата, истината е друга. Не, не е бременна и не планира скоро да ражда. Това разкриха пред "България Днес" източници от продуцентска компания "Пайнер".

View post on Instagram
 


Самата изпълнителка също сложи точка на поредната лъжлива новина, че чака бебе с думите: "Не съм бременна! Тези дни можете да ме гледате по телевизията и да видите колко стройна и слаба съм".

Според слуховете Емилия била бременна в шестия месец, но умело прикривала коремчето си. Твърдеше се още, че съвсем скоро щяла да се оттегли от сцената, отдавайки се пълноценно на майчинството.

Не е тайна, че през годините Емилия е "забременявана" от таблоидите много пъти, но за момента се радва само на две деца – 11-годишния Иван и 3-годишната Мира от връзката ѝ с Коко Динев.

Папарашки снимки на изданието потвърждават признанието ѝ. На тях фолк певицата е заснета в търговски център на столицата в компанията на съпруга си Жорж Башур и доведената си дъщеря. Блондинката определено изглежда слаба, а под елегантното ѝ палто няма и следа от каквото и да било коремче.

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия до Башур: Душата ми ще опустее без теб

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!