Автор
Весела Георгиева

Емо Каменов не си падал по силиконки, ценял естествената красота

Емо Каменов, който участва в риалити формата "Къртицата" не се притесни да коментира външния вид на някои от най-нашумелите секси красавици в медийното пространство. В негативен план.

View post on Instagram
 

Емо се включи във видео и трябваше да си хареса жена по снимки, предложени му от водещите. Той обаче не успя да си хареса нито една от актуалните хубавици. А причината бе - че нито едно от предложенията не било с естествена красота.

Сред отхвърлените от риалити героя бяха плеймейтката Моника Валериева, Мартина Юрукова и победителката в риалити предаването „Ергенът“ Виктория Капитонова.

View post on Instagram
 

Последва нов опит с предложенията - снимки на Дениз Хайрула, попфолк певиците Лидия и Теди Алексанрова. Но водещите отново удариха на камък. Сред одобрените от Емо обаче бе певицата Тита, защото била „по-естествена и нямала силикон в циците“.

Емил Каменов е роден в Монтана. Женен е и има малка дъщеричка. Участвал е в редица филмови продукции както родни така и холивудски. След "Къртицата" участва в "Българи на три морета". През годините няма почти нито едно риалити, в което Емо да не е герой, включително и "Вип Брадър".