Емрах Стораро хвърчи с 200 км на пътя, утешава се след раздялата с Теди Александрова

Тримата господа от семейство Стораро - Тони и синовете му Фики и Емрах винаги са се отнасяло с безгранична любов към спортните автомобили и високите скорости. И тъй като Стораро-старши разполага с достатъчно финансови възможности и тримата са притежатели на тузарски зверове на четири гуми.

И докато Тони и Фики не се хвалят в социалните мрежи с безразсъдно вдигане на високи скорости, Емрах определено обича да показва колко е смел на пътя и как буквално лети с автомобила си. Младият певец дори и не се поколебава да покаже на последователите си какви ги върши зад волана и в едно от последните си сторита публикува видео, в което отново препуска с колата си с 200 км/ч. Не липсват и опасни решения, като неподходящи изпреварвания и резки маневри.

Емрах е притежател на шофьорска книжка едва от няколко месеца, но очевидно самочувствието му е завидно стабилно. Той е правел подобни прояви и преди да получи свидетелство за управление на МПС, като тогава се наложи Тони Стораро да го оправдае публично, че му остава единствено да вземе изпита за книжка, но е изкарал всички необходими часове по кормуване.

View post on Instagram
 

Четете още: Уау! Подариха на Алекс Петканова 1001 рози!