Автор
Весела Георгиева

Ергенът, който до сега не успя да задържи нито една жена до себе си. Истинските любовни истории на Виктор

Той е един от най-желаните и най-коментираните мъже в момента. Кара мотор, лети с парапланер, гмурка се... А фразата му "Много мило" стана нарицателна.

В блиц интервю за канала "Social Virals" във Vbox7.com Виктор сподели, че за първи път се докосва до усещането да си истински влюбен на 15 години.

View post on Instagram
 

Признава, че за него не е важна възрастта, а начинът, по който жената гледа на себе си.

„Предпочитам жени, които знаят какво искат, знаят как да си го поискат и знаят как да се държат като дами.“

Зад себе си има няколко сериозни връзки, но нито една от тях не прераства до следващата сериозна стъпка – сватба или годеж.

„Може би причината съм си бил аз“, смутено добавя Виктор. Вероятно като представител на зодия Овен носи в себе си голяма част от характеристиките на астрологичния си знак!

View post on Instagram
 

Ергенът разказа, че няма как да забрави за първото си сексуално преживяване, което не било особено романтично.

„Едно лято продавах дини на един плац, опитвайки се да събера пари за телефон, който много си бях харесал“, споделя Виктор.

Около него обаче имало доста чаровни жени и една от тях се закачала повечко с Ергена. Казала му, че не смее да прави секс с нея, но той, като истински джентълмен решил да я опровергае.

„И така в буса, където продавах дините… успях да я убедя, че не се притеснявам и загубих девствеността си“, сподели Виктор.