Ергенът Виктор издава книга - пуска наръчник за истински джентълмени

23 май 2022 | 13:07
8981
3
снимки: Instagram
3

Последният епизод на най-коментираното шоу в България, "Ергенът", бе излъчен в петък, но интересът около Виктор Стоянов и участничките, които се състезаваха за сърцето му, не стихва. Всеки ден научаваме нови подробности около тях, а малко след финала, когато избра рускинята Виктория Капитонова, Виктор сподели в шоуто на Цитиридис, че е подхванал поредното си предизвикателство.

Предстои да издаде книга, в която е застъпена темата за отношенията между мъжете и жените и как господата да бъдат джентълмени и да подхождат правилно към дамите. В наръчника си Стоянов описва етикет, кое е най-доброто начало за разговор и всичко около запознанствата. Книгата все още няма заглавие и все още е в процес на създаване.

 

В разговора Цитиридис зададе въпрос, който дълго време вълнуваше зрителите на "Ергенът", а именно дали наистина Виктор е записан в бюрото по труда. Стоянов категорично отговори, че тази информация е вярна и не се срамува ни най-малко, тъй като за него това е нещо нормално. Бившият фитнесинструктор призна, че живее добре в малък, скромен апартамент, с което побърза да успокои зрителите. 

Стоянов сподели още, че не би участвал в противоположната версия на предаването "Ергенът", в която 22 мъже се състезават за любовта на една жена. 

Четете още: Инцидент с дъщеричката ѝ Амая възмутил Теа Минкова

Още по темата

Коментари

3 Иван
  24 май 2022 | 11:10 отговор
 

И той ще става писател, значи. Само не е ясно с коя от двете молекули на мозъка :)))

 
2 Pino
  23 май 2022 | 14:46 отговор
 

Толкова изкуствен човек ще дава съвети… За кой се помисли викторчо , направиха ти един сценарий за няколко серии и започна да плуваш в 7ми коридор , слез на земята ….

 
1 аз
  23 май 2022 | 14:33 отговор
 

аз бих ги ебал наред като селски бек.никаква прошка. жените са за удоволствия и разплот.

 

Добави Коментар

Най-четени