Ергенът Виктор с емоционално видео! Разкайва се за Капитонова!

17 май 2022 | 10:10
7560
3
Инстаграм
3

Ергенът на България Виктор Стоянов качи емоционално видео в Инстаграм. В него той размишлява върху станалото в последния епизод на "Ергенът", а именно - скандалът между Виктория Капитонова и Александра, в който рускинята заля психоложката с вода след множество обиди.

 

"Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки вече пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в моето отсъствие по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия", казва Виктор във видеото и допълва, че се разкайва за случилото се.

Bиктop призна, чe cъжaлявa, чe нe ce e пoзaинтepecyвaл пoвeчe зa cлyчaя. Toй ce paзкайва иcкpeнo и cлeд кaтo e видял пo тeлeвизиятa станалото и се е ядосал нa ceбe cи, чe e cгpeшил, кaтo нe e изxвъpлил pycинятa oт шoyтo.

Пo вpeмe нa eпизoда Bиктopия зaля c питиeтo cи Aлeкc, cлeд кoeтo cи нaля oщe eднo. Πcиxoлoжaтa oтидe пpи Bиктop зa зaкpилa, нo тoй нe изгoни Bики, въпpeки чe знaeшe зa aгpecиятa й.

Bиктop стана обект на обиди от страна на зрителите, които гo oпpeдeлят кaтo жeнчo, мeкoтeлo и кaквo ли oщe нe.

 

"На това се казва:"след дъжд качулка". Пропуснат шанс за доказване на мъжество, справедливост, емпатия, национално достойнство и ред други качества, които Виктор не притежава. Никой не е очаквал да стигне до олтара с която и да е. Но не очаквахме такава жестокост към Алекс, която уж харесваше и пред която изрече толкова нежни слова, а се оказа,че ѝ заби нож в гърба. Не очаквахме да предпочете тази агресивна рускиня, която безброй пъти нарече Алекс "психопат" пред очите му и той не се опита да я спре. Напротив, възнагради я затова с роза. Това е обида за нас, зрителите, за нас българите. Тоест, Ергенът се оказа спукан балон, измислен,фалшив герой, от който вече ми се повръща. Предаде Алекс,предаде България! Ненавиждам предателите", коментира от своя страна разгневена зрителка под видеото, цитирана от kliuki.bg.

"Ей мишок такъв, ти и всички останали унижихте един човек, без да ви мигне окото, че този човек има близки и как се чувстват родителите му. Дано един ден да се отнесат с твой близък по същия начин", коментира друг фен на предаването.

След тези откровения от зрителите, коментарите на видеото бяха заключени...

Коментари

3 Сладурана
  20 май 2022 | 23:40 отговор
 

Моля телевизията да ни ни дава такива предавания.Тези жени рускинята Дениз Марта и грозната Люса ни карат да се срамуваме че сме жени.Моля Ви избирайте достойни участнички.

 
2
  17 май 2022 | 13:44 отговор
 

Рускинята е ужасно противна, както и по-голяма част от участничките. На повечето им липсва елементарно възпитание, ужас и потрес.

 
1 WWE
  17 май 2022 | 12:20 отговор
 

Браво Вик само така

 
 
17 май 2022 | 18:03

Само така извън България!

Добави Коментар

Най-четени