Определено Есил Дюран знае как да си запълва свободното време и да привлича интереса към себе си. Певицата безспорно има защо да се гордее с тялото си и да го демонстрира всеки път, когато ѝ се отдаде възможност на почитателите си.

50-годишната изпълнителка отново захвърли дрехите и остана по секси бельо, жартиери и бомбе под руса перука. Това е поредният секси кадър, с който Дюран нажежи страстите и постави мъжките хормони на изпитание.

View post on Instagram
 

"Let’s talk about какво е андрогинен стил - женствена денди линия, която ми е толкова любима! Стилът унисекс е съвсем комфортно и стилно решение за дамите, без да чувстват, че губят от женствеността си", написа Есил към снимката, обръщайки се към всички жени, които искат да се чувстват секси и комфортно с дрехи, вдъхновени от мъжкия гардероб.

Сред последните фотоси на певицата се появи и такъв, на който е облечена в секси кожен панталон с висока талия. Снимката е придружена с интересно и мъдро послание, с което певицата влива кураж на всички онези, преживели болка и обида:

"Когато хората ти причиняват болка отново и отново, мисли за тях като за шкурка. Те могат да те одраскат и малко да те ранят, но в края на краищата ти ще бъдеш полиран до идеално състояние, а от тях няма да има резултат", гласят думите към кадъра.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето го секси видеото, с което Сузанита втрещи мрежата