Есил Дюран отново взриви мрежата, този път по сако и секси бельо (снимка)

Есил Дюран обича да радва феновете си с горещи кадри в Инстаграм. Този път гласовитата изпълнителка реши да нажежи мрежата, като сподели снимка, в която съчетава не само сексапил, но и изтънчен стил. Или ако трябва да бъдем съвсем точни, с "андрогинен" стил.

Певицата отново показва невероятната си фигура, като позира по красиво черно бельо, съчетано с дълго сако и шапка с мрежа. Не липсват и любимите на Есил блестящи бижута. А ето какво е и посланието ѝ към всички дами, които искат да се чувстват секси в дрехи, взаимствани от мъжкия гардероб:

View post on Instagram
 

"Какво е андрогинен стил - женствена денди линия, която ми е толкова любима! Стилът унисекс е съвсем комфортно и стилно решение за дамите, без да чувстват, че губят от женствеността си. Дори и да не сте притежателка на перфектни мерки или световна слава, възможно е да се чувствате комфортно в наложилия се напоследък мъжки стил. Според модния консултант и блогър Ясмин Севел таинатът е да добавим знак за женственост във визията си – дълбоко деколте на ризата, супер секси бельо, панталон с ръб, който е с дължина до глезените....А може и без панталон".

View post on Instagram