Есил Дюран свали маската на Ангела и проговори за сблъсъка си със смъртта

Поредният образ от „Маскираният певец“ вече е разгадан и това е Ангела. Оказа се, че зад маската се крие гласовитата Есил Дюран, която сподели че шоуто е било голямо предизвикателство за нея:

Преживях нещо съвсем различно и ново – освободих се от себе си поне за известно време. Успях да изляза от Есил Дюран и си починах от нея за кратко. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да направя нещо различно с гласа си, за да не ме познаят“, бяха думите ѝ следкато свали маската.

Зрителите и журито така и не успяха да я разкрият преди да свали маската на Ангела, макар и някои от уликите да я издаваха. В тях певицата загатна за най-тежкия момент в живота си, в който като по чудо е успяла да оцелее.

View post on Instagram
 


Верните ѝ фенове знаят, че това е зверската катастрофа, която Есил е претърпяла в Норвегия в края на 90-те. По това време тя е била на турне и заедно с други артисти е имала участия в различни градове. И по време на едно от пътуванията шофьорът на буса заспал и последвал тежък удар в скала. Това предизвикало падането на цялата апаратура, голяма част от която се оказала точно върху Есил. И макар от инцидента да са минали 20 години, певицата все още има белези от тежките наранявания.

Дюран е имала множество счупвания и фрактури, единствено мозъкът ѝ останал неувреден. Ударът за нея е бил преден, страничен и заден едновременно.

За щастие певицата оцелява и днес продължава да ни радва от сцената.

Любопитни сме да разберем кой ли ще е следващият разкрит в „Маскираният певец“.

#ДолуМаската АНГЕЛЪТ! А това е Есил Дюран! Страхотно представяне в шоуто! Аплодисменти!

Публикувахте от Маскираният певец в Събота, 3 октомври 2020 г.


Четете още: Глория се щракна с новия си мъж