Само дни, след като се разбра, че бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер има незаконен син, американските медии успяха да издирят снимки на детето.

Нещо повече – на фотосите момчето позира с майка си и с актьора, за който дори и не подозира, че му е баща, съобщава bliasak.bg

Оказа се също така, че момчето се е родило точно пет дни след най-малкия син на Терминатора – Кристофър. Съпругата на Арни – Мария Шрайвър, станала майка на 27 септември, а любовницата му - Милдред Баена – на 2 октомври.

Съседите на семейство Шварценегер разказали, че 13-годишното момче е много възпитано и приятно. „То е точно такова дете, каквото бихте искали да общува с вашите – синът на Арнолд е много е мил, забавен и е хубав, прилича на баща си“, твърди една от комшийките.

Коледна снимка, от дома на Шварценегер. Фотосът е заснет около 2000 г.

Арнолд и Милдред в дома на купон в дома на актьора

Арнолд платил значителна сума за 15-тия рожден ден на племенницата на любовницата си. Тя е дъщеря на дъщеря на Милдред Баена и също работела като прислужница в дома на актьора. "La Quinceanera" е названието на 15-тия рожден ден и традиционно се празнува по-пищно в Латинска Америка. За празника Арнолд се изръсил със средства за лимузина, декорации и ресторант. По-интересният факт е, че на празненството той поканил съпругата си, заедно с четирите им деца, както и извънбрачното си дете.