Автор
Люблена Папазова

Ето го секссимволът на "Фермата"

Със старта на „Фермата“ 7 тази вечер стана ясно кой от мъжете в риалитито ще събира женските погледи. Един от най-младите участници - Пламен, показа впечатляваща физическа форма и харизма в първата битка с конкурентите си под открито небе. След като прекрачи прага на стопанството, 32-годишният ерген се обяви за бунтар, въстанал срещу семейството си. Пламен се опълчил срещу майка си, като се отказал от кариерата си в София и се прибрал в родната си Ябланица и се противопоставил на религиозната си баба, като се отрекъл от Господ.

„Не вярвам в Бог, но вярвам в хората“, казва атеистът, който, по ирония, заедно с останалите участници в средващите месеци ще възражда стопанството на манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Освен Пламен, сред атрактивните мъже в риалитито са строителят Виктор, преуспелият в САЩ бизнесмен Любомир, IT предприемачът Стефан и първият банкер в историята на „Фермата“ Борислав.

View post on Instagram
 

Шестият сезон на предаването беше спечелен от Ваня Илиева, която всички зрители познават повече като Хепи Ванче. Тя се включи виртуално от Гърция в предаването „Тази събота и неделя“, за да сподели как се промени живота ѝ след като спечели състезанието. „Реших да се метна само за малко на лодките за един месец. Да поработя, за да изкарам парички и да пътувам“, каза тя. „Спечелените пари от състезанието ще си ги пазя за гарсониерка.“ Припомняме, че стюардесата на яхти искаше да си купи апартамент, за да се отдели от родителите си, но така и не успя да намери подходяща. Както винаги Ваня е усмихната и щастлива, но призна, че ѝ липсва „Фермата“.

Четете още: Орлин Горанов:Дъщеря ми ми липсва