Автор
Люблена Папазова

Ето го тайният купон на Капките

Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като два капки вода” не се състоя заради ковида, но участниците все пак се събраха да отпразнуват финала. В центъра на масата е победителят Фики със съпругата си, а компания му правят Маги Джанаварова, JJ, Димитър Маринов и Галя. Заедно с тях е и част от екипа на предаването, но без продуцента Магърдич Халваджиян. Досега винаги финалните купони се провеждаха в заведението на жена му, но в момента то все още е затворено.

View post on Instagram
 

Халваджиян обаче има повод да почерпи, защото се похвали в социалните мрежи: „Когато всичко свърши имах усещането, че финалът на “Капките” беше много, много добър! Резултатите потвърдиха усещането ми! 51% пазарен дял! Такова чудо не бях виждал! Най-гледания финал на шоуто за всички осем сезона! Благодаря на Публиката, на екипа и на Нова!”

Сред празнуващите не е и Луна, която доста походи по нервите на екипа и участниците. Халваджиян призна в ефир, че в началото на шоуто е имал разговор с нея в опит да спре доста странното й поведение. Той й обяснил, че иска шоуто да продължи да забавлява, а не да напряга в и без това трудната ситуация и Луна се съобразила с молбата му. Въпреки това зрителите не харесаха фолкаджийката и непрекъснато я критикуваха в социалните мрежи. Сред гостите на финала бяха доста нейни колеги като Софи Маринова и Коцето, които пуснаха в социалните мрежи много снимки зад кулисите на любимото предаване.

View post on Instagram
 

Четете още: Фики спечели Капките