Автор
Весела Георгиева

Ето истинската причина за раздялата на Златкa с Благо Георгиев. Ще се изненадате!

Сагата около раздялата на доскорошната любовна двойка Благой Георгиев и Златка Райкова все повече се заплита. Футболистът беше обвинен, че е изневерил на блондинката и това е довело до раздялата им, но истината май се оказа доста по-различна. Плеймейтката първа е изневерила... със сегашното си гадже - арменецът Карен Хачатрян, още докато е била с Благой, пише "Марица".

Двамата са се криели от Благо, а след като той научил, връзката им станала официална. Това твърди близък до бившия годеник на Златка - Георги Валентинов. „Златка месеци наред кръшкаше на Благо с Карен и го лъжеше, че е на разкрасителни процедури."

View post on Instagram
 

"Нейният гримьор Цецо Андреев й служеше за параван и постоянно я прикриваше пред Благо, докато Златка спеше с Карен“, разказва друг информатор на show.bg. Още докато били на почивка на Малдивите през февруари, Джизъса се усъмнил и започнал да й рови в телефона, където попаднал на десетки неприлични съобщения.

View post on Instagram
 

Малко след като се върнали от екзотичното пътешествие, Благо ги хванал в крачка и си събрал багажа. Кога е стартирала неговата връзка с младата девойка Полина Спасова, остава загадка, но е факт, че към днешна дата двамата вече са официална двойка.