Ето как Никол Станкулова съобщи новината, че е в очакване

21 септември 2021 | 15:03
7381
2
Инстаграм
2

Красивата синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова най-накрая официално потвърди, че очаква втората си рожба. На снимките, споделени в Инстаграм, се вижда, че Никол е с черна блузка, на която ясно се отличава наедрялото ѝ коремче. От кадрите става ясно, че до края на тази година синоптичката ще стане отново майка. А фактът, че разглежда дрешки за принцеса, издава и пола на бебето.

Дълбоко пазената тайна е причината да не виждаме вече Никол в предаването „На кафе“ при Гала.

Най-добрата ѝ приятелка и колежка Гери Малкоданска също е в очакване на второто си дете, но за момента къдрокоската е пестелива на включвания в социалните мрежи, свързани с новината за бременността ѝ.

Никол стана майка на момиченце през 2018 година. Водеща кръсти детето Теа, на баща му и неин любим Теодор Минев.

Както и сега, през цялото време на първата си бременност Никол отказваше да говори за щастливото събитие. Дори след като роди синоптичката запази пълно мълчание по темата, като и до днес не е показала снимки на своята дъщеричка.

 

Още по темата

Коментари

2 гого
  23 септември 2021 | 09:27 отговор
 

Имам един познат в БНТ - та той казва, че откакто Дисислава Банова се ожени за Плевнилиев - всички курви в телевизията чакат "президента" да им се обади

 
1 Кралич
  22 септември 2021 | 17:52 отговор
 

Който не може да си намери съпруг или съпруга, да започне да съобщава за времето по телевизията и е готов. Това е традиция в телевизиите.

 

Добави Коментар

Най-четени