Автор
Woman.bg

Ето как принц Хари се издаде, че Меган е бременна отново

Обединеното кралство явно в момента не се вълнува от нищо друго освен от новината за предстоящо попълване на кралското семейство с още един член.

Преди броени дни таблоидите затръбиха вестта за евентуална четвърта бременност на Кейт Мидълтън. Междувременно Меган Маркъл се озова в същата позиция. Въпреки че синът ѝ Арчи е само на шест месеца, някои медийни наблюдатели внушанат, че херцозите на Съсекс бързат да настигнат Уилям и Кейт по брой на наследниците им.


Въпреки че Меган не говори открито за плановете си относно количеството на бъдещите си потомци, според експерти тежката дума по въпроса се пада на нейния съпруг – принц Хари. Именно той сподели неотдавна пред репортери желанието си да има второ дете, а на следващия ден им направи лек намек с думите сами да си изградят хипотези кога точно ще се случи това.

В същото време Express.co.uk съобщи, че преди два дни принцът отишъл в една от военните части, където разговарял със семействата на военните. Там, според журналисти, Хари бил особено активен и развълнуван в разговорите си с онези двойки, които имали по две деца.

„Той се интересуваше как стоят нещата с вторите деца, тъй като в семейството ни наскоро се появи още едно дете“, обясни пред медията една от участничките в диалога на име Сузи. „Опитахме се да го убедим Меган да му роди второ дете“, добави още тя.


Това пък се оказа напълно достатъчно, за да се роди мълвата за втора бременност на Меган.

Някои британски медии пък гадаят, че кралската двойка ще запази информацията в тайна, докато не реши официално да я съобщи на сватбената церемония на принцеса Беатрис, насрочена за началото на 2020 г.



Припомняме, че първата бременност на Меган бе публично оповестена на сватбата на принцеса Евгения.

Медиите на Острова дори вече спекулират и с мястото, където Меган ще роди този път. Сред предположенията е сюблимният момент да се случи в САЩ. Така херцогинята ще бъде по-далеч от дебнещите я зад всеки ъгъл британски таблоиди, които не пропускаха да отразяват всеки един неин ход по време на първата ѝ бременност, смятат те.

Четете още: Кейт Мидълтън e бременна в третия месец?