Автор
Весела Георгиева

Ето как Приянка Чопра се отнесе пренебрежително с принц Уилям и Кейт, заради приятелството си с Меган (видео)

Актрисата Приянка Чопра демонстрира тотално пренебрежение към принц Уилям и Кейт Мидълтън, когато двамата пристигнаха на Уимбълдън миналата събота. 38-годишната актриса предпочете да си поиграе с шала, вместо да ги поздрави с аплодисменти, както направиха останалите присъстващи.

И докато някои оправдават актрисата, твърдейки, че тя може да не е видяла идването на кралските особи или да не е знаела какъв е етикетът в подобни случаи, редица кралски наблюдатели твърдят, че поведението на Приянка е умишлено и се дължи на приятелството ѝ с Меган Маркъл.

Меган Маркъл и Приянка Чопра са приятелки от януари 2016 г. след като се срещат на вечеря на ELLE - Жените в телевизията.

Двете поддържат връзка, низависимо, че не са в един град. Пишат си и се чуват по телефона.

Индийската актриса беше гост на сватбата на Меган с принц Хари през май 2018 г., но Меган не присъства на сватбата на Приянка и Ник Джонас през декември. След това пък Приянка не бе забелязана на бебешкото парти преди раждането на Арчи. Тогава се появиха слухове за вражда, но Чопра я опроверга.

По-рано се появиха информации, че Меган се е доверявала на Приянка, когато е ставало въпрос за поведение и стил, за да бъде на ниво като кралска снаха.