Автор
Веселина Петрова

Ето как Уилям се е запознал с Кейт: Мислел, че тя ще го вземе за неудачник

Всички знаем, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са се запознали в университета „Сейт Андрюс” в Шотландия, където и двамата изучавали „История на изкуствата”. Сега обаче стават известни подробности от първата им среща.

Том Куин, авторът на няколко книги за кралското семейство, разбулва мистерията в документалния филм „Уилям и Кейт: Твърде е хубаво, за да бъде истина?”. Оказва се, че бъдещият херцог на Кеймбридж толкова искал да се запознае с Кейт, че от бързане и вълнение се спънал и паднал в краката ѝ.


В любовната им история има един наистина забавен момент.

Забелязвайки Кейт, Уилям отчаяно искал да се запознае с нея. Веднъж се престрашил и се приближил, но се спънал и паднал. А първите му думи били: „Какво ужасно начало! Сега ще помислите, че съм пълен неудачник”. За щастие Кейт просто се засмяла и двамата станали приятели.


Романтиката между тях се появила на доста по-късен етап. Когато Уилям я видял на подиума по време на благотворително ревю – в полупрозрачна рокля. Тогава Кейт излязла да дефилира, Уилям казал на седналия до него Фъргюс Бойд: „Уоу, Кейт е много секси”.

По това време принцът имал доста обожателки, а Кейт била от малкото, които демонстрирали пълното си равнодушие. И това свършило работа!


Трябва да признаем, че Кейт е изкарала голям късмет. Освен че е мъж с потекло и кралско бъдеще, Уилям обожава семейството, децата си и... да пече шоколадови сладки у дома.

За последното той си призна вчера по време на първата си официална среща след изолацията. Ех, истински мъж мечта!

Четете още: Влюбих се в мъжа на най-добрата ми приятелка и не съжалявам