Автор
Ева Григорова

Ето каква е искала да стане Галена като малка

Вчера Галена представи най-новия си проект, който носи името „Ти не си за мен“.

За клипа към песента тя влиза в ролята на кукла Барби, с което изключително много изненада почитателите си.

"Всяко малко момиченце си мечтае да е кукла Барби. Аз не правя изключение" - написа изпълнителката в социалните мрежи. "Когато съм заобиколена от креативни хора, резултатът е налице — моето лятно предложение за всички секси Барбита, които не позволяват на някакъв си Кен да ги върти на пръста си. Безкрайно искам да благодаря на целия екип, защото снимачният процес беше истинско предизвикателство. В желанието си да ви покажем всеки път нещо ново и нестандартно си поставяме все по-трудни задачи. И тази история с кукли беше такава, но смея да твърдя, че дадохме всичко от себе си! Надявам се насладата за сетивата ви да е пълна, а “Ти не си за мен” да стане част от историята на вашето лято 2021." - допълни изпълнителката.

View post on Instagram
 

„Хубава съм била, но те хванах с друга! По-хубава ли е тя? По-хубаво ли целува? Не мога да те деля! Аз не бях от децата, дето вярват в лъжи и си дават нещата!“, пее Галена в началото на парчето.

Музиката е дело на Даниел Ганев, а зад аранжимента стои Даниел Ганев. За текста са отговорни Сияна Мирослав Митев и Галена. Режисьор на своеобразният филм за Барби пък е Виктор Антонов, а сценографията е дело на Ивайло Николов и Борче Ристовски.