Автор
Христина Кирилова

Ето какво подари Поли на Благой за рождения ден

Благой Георгиев посрещна рождения си ден вчера и настоящата му съпруга, Полина, го зарадва с щедри подаръци. Трудно бихме определили кой е най-впечатляващият, но едно е сигурно - Джизъса определено е щастлив с по-младата си любима.

Поли зарадва рожденика с чифт леопардови обувки, ръчноизработени в Индонезия, с 10-дневна почивка в Занзибар и за финал - торта под формата на "Златната топка". Под огромен кръг пък са изброени емблемите на руските тимове, в които Благо рита дълги години. С две думи - красавицата се е постарала много, за да ощастливи Благо на рождения му ден.

View post on Instagram
 

Купонът по случай 41-вия рожден ден на Георгиев бе в тузарски столичен ресторант и е бил в тесен приятелски и семеен кръг. Специално за празника пристигнаха тъста и тъщата на Благой. Те също дадоха подарък, който Благо пази в тайна. След официалната част, в която имаше повече приказки на маса, музиката се усили, а рожденикът показа танцувални умения. За разлика от него булката не се раздаде на дансинга, пише „България Днес“.

View post on Instagram
 

Четете още: Свекървата на Глория е в шок: Не успя ли да си намери мъж като за нея, а не моето момче, което може да ѝ е син