Автор
Весела Георгиева

Ето какво призна бившият на Тита за счупените пръсти на сексапилната изпълнителка

Популярният ММА боец Недко Николов потвърди, че връзката между него и певицата вече е приключила, но никога не си е позволявал да й посяга физически, каквито слухове тръгнаха преди време.

Христина Христова или Тита, както всички фенове я знаят, показа снимка, на която се вижда как пръстите на лявата й ръка са бинтовани. Оказва се, че тя е преживяла инцидент, който обаче няма нищо общо с Недко.

View post on Instagram
 

"Няма абсолютно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми обещава, че ще качи опровержение на това. Написала ми е, че ще обяви, че нямам нищо общо. Казвам й: "Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината". Не знам поради каква причина до момента не го е направила. Аз вече съм прекратил всякакъв контакт с нея, спрял съм да я търся", откровен е 29-годишният Недко пред "България Днес".

"Тя е имала някакъв инцидент, при който сама си е счупила не пръстите, а два от ноктите. Някъде ги е пресрещнала. Това, че тя се е снимала с превързани пръсти, не знам как точно потвърждава, че аз съм й ги счупил. Понеже изглеждам малко като лошо момче с татуси и брада, хората явно са преценили, че наистина съм я наранил. Нямам представа откъде идва тази лъжа! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не искам да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни вече. Просто я помолих да направи това опровержение вместо мен", коментира популярният спортист.

"Ясно е вече за всеки, че не сме заедно. Причините за раздялата ни са си лични неща, които не желая да коментирам. Ако се стигне дотам, тя лично ще потвърди, че никога не съм ѝ посягал. Това са пълни глупости! Аз съм спортист и съм научен на дисциплина, никога в живота си не съм посягал на жена. Много по-вероятно е това да го направи човек, който никога не е влизал в зала. Да си избие комплексите било то върху жена, или мъж. Отколкото да го направи спортист, който се е състезавал професионално", казва още Недко Николов.

View post on Instagram
 

През май Тита сподели: "В момента съм влюбена и не помня останалите преди това".

Наскоро пък тя получи цял автомобил, пълен с червени роз. Изненадващият подарък е дошъл след нейно участие. Тита не разкри самоличността на изпращача. Възможно е да са от нов ухажор.