Ето какво призна бившият на Тита за счупените пръсти на сексапилната изпълнителка

19 август 2022 | 15:04
5691
3
Инстаграм
3

Популярният ММА боец Недко Николов потвърди, че връзката между него и певицата вече е приключила, но никога не си е позволявал да й посяга физически, каквито слухове тръгнаха преди време.

Христина Христова или Тита, както всички фенове я знаят, показа снимка, на която се вижда как пръстите на лявата й ръка са бинтовани. Оказва се, че тя е преживяла инцидент, който обаче няма нищо общо с Недко.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tita (@hrisistar)

"Няма абсолютно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми обещава, че ще качи опровержение на това. Написала ми е, че ще обяви, че нямам нищо общо. Казвам й: "Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината". Не знам поради каква причина до момента не го е направила. Аз вече съм прекратил всякакъв контакт с нея, спрял съм да я търся", откровен е 29-годишният Недко пред "България Днес".

"Тя е имала някакъв инцидент, при който сама си е счупила не пръстите, а два от ноктите. Някъде ги е пресрещнала. Това, че тя се е снимала с превързани пръсти, не знам как точно потвърждава, че аз съм й ги счупил. Понеже изглеждам малко като лошо момче с татуси и брада, хората явно са преценили, че наистина съм я наранил. Нямам представа откъде идва тази лъжа! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не искам да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни вече. Просто я помолих да направи това опровержение вместо мен", коментира популярният спортист.

"Ясно е вече за всеки, че не сме заедно. Причините за раздялата ни са си лични неща, които не желая да коментирам. Ако се стигне дотам, тя лично ще потвърди, че никога не съм ѝ посягал. Това са пълни глупости! Аз съм спортист и съм научен на дисциплина, никога в живота си не съм посягал на жена. Много по-вероятно е това да го направи човек, който никога не е влизал в зала. Да си избие комплексите било то върху жена, или мъж. Отколкото да го направи спортист, който се е състезавал професионално", казва още Недко Николов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tita (@hrisistar)

През май Тита сподели: "В момента съм влюбена и не помня останалите преди това".Наскоро пък тя получи цял автомобил, пълен с червени роз. Изненадващият подарък е дошъл след нейно участие. Тита не разкри самоличността на изпращача. Възможно е да са от нов ухажор.

Още по темата

Коментари

3 И.А
  19 август 2022 | 22:07 отговор
 

Чета коментари и са по добри от някой комедия.

 
2 Ивелина
  19 август 2022 | 19:04 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
1 всички
  19 август 2022 | 15:09 отговор
 

всички коври накрая ги бият, що тъй???

 

Добави Коментар

Най-четени