Ето кого гушка Лолита, докато Григор Димитров е далеч

21 август 2022 | 10:07
23514
6
Инстаграм
6

Приятелката на родната тенис звезда Григор Димитров - Лолита Османова, се похвали в социалните мрежи с нова секси прическа. Трябва да признаем, че новият цвят и дължина страшно й отиват.

Красивата половинка на Димитров си сподели снимки, на които гушка малко бяло кученце, докато Григор гледа как играе Серина Уилямс. Димитров бе седнал до дъщеричката на Уилямс и изгледа как се справя на корта уникалната тенисистка, за която се говори, че имала вземате-даване с хасковлията.

 

"Може ли да го имам - кошмарът на майка ми", пита Лолита.

А последователите й коментират, че сладкият четириног пухкавелко много й отива.

В момента лолита е в Маями, а Григор - в Синсинати. Тя се наслаждава на почивката си и гледката към океана в луксозния комплекс на родителите си.


Още по темата

Коментари

6
  29 август 2022 | 20:41 отговор
 

Гришо, одъртяваш вече. Ще си останеш стар ерген.Гадост.

 
5
  23 август 2022 | 18:05 отговор
 

 
4
  23 август 2022 | 15:25 отговор
 

 
3
  22 август 2022 | 10:20 отговор
 

Пък аз си помислих, че гушка крокодил. Това заглавие за тъпаци ли е? Вървите към дъното.

 
2
  21 август 2022 | 15:24 отговор
 

 
1 Бивш от МВР
  21 август 2022 | 10:34 отговор
 

Down Low - Once Upon A Time (Chart Attack 31.10.1998)

 
 
Бивш от МВР
21 август 2022 | 10:36

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени