Ето кой е най-довереният човек на Диляна Попова. И не, не е Блатечки!

Диляна Попова има много доверен човек, на когото разчита. И това не е половинката ѝ - Асен Блатечки. А прекрасната ѝ сестра - Елиза, която е с 3 години по-голяма от нея. Двете се различават само по цвета на косата. Диляна е рюнетка, а Елиза - блондинка и работи зад кадър като гримьорка, писа "Марица".

Двете са запазили близостта помежду си и много си помагат. "Истината е, че и в щастливите, и в тъжните моменти от живота винаги звъня на нея. Много ми е важно да я чуя, да обсъдя с нея нещата, да се посъветвам", споделя моделът.

Елиза често гримира Диляна, когато има професионални ангажименти, а тя пък в замяна ѝ шиела дрехи.

View post on Instagram
 

Говори се, че именно Елиза помогнала на сестра си да пробие в светските среди и да стъпи на подиума. Тя била убедена, че роднината ѝ притежава всички нужни качества, за да бъде успешен модел.

Гримьорката изпратила снимки до най-известните модни агенции и така помогнала за старта на кариерата ѝ. „Още от малка привличаше погледите на всички с красотата си! Сигурна бях, че ще постигне много успехи! Тя е не само красива, но и много талантлива!”, казва Елиза за сестра си.

View post on Instagram
 

Елиза от години е щастливо омъжена за музиканта Петър Рангелов. Диляна пък сега се радва на любовта на Асен Блатечки, който е баща на сина ѝ Борил.