Ето кой се крие зад маската на Госпожицата в 'Маскираният певец'

Eдин от най-мистериозните образи в шоуто "Маскираният певец", който продължава да изправя панелистите и зрителите пред сериозно затруднение в разгадаването му, е този на Госпожицата.

Според източници на HotNews зад тази атрактивна маска се крие певицата Тони. Припомняме, че тя нашумя преди около 20 години с няколко сингъла. Може би това е и причината хората да не могат да я разпознаят. Песните ѝ "Всичко било е насън" и "Както преди" стават хитове още при дебюта ѝ, а и до днес са сред най-хубавите и слушани български песни.

В последните години певицата, която е завършила НАТФИЗ в специалност Музикален театър, пътува в доста страни. Има малко нови песни, които към момента не стигат до широката аудитория.

Всъщност една от причините за изчезването на Тони от музикалната сцена е тежко заболяване. Тя от години се бори с улцерозен колит, "От 2007 г. започнах да имам кървене, слуз, издуване на корема. Четирима лекари ми казаха, че това са хемороиди и че трябва да ме оперират. Направих колоноскопия, но за съжаление при тези симптоми в тази болница не видяха заболяването. Така тръгнах по един мътен път, защото въобще нямах представа какво е улцерозният колит и че страдам от това заболяване. Бях сигурна, че имам хемороиди. Но ме изследваха в друга клиника.

Като видя снимката, докторът каза, че имам гастроентерологичен проблем. Посъветва ме: “Веднага намерете добър гастроентеролог, защото положението е доста сериозно”. Отидох при гастроентеролог, приеха ме в болница и ми наравиха колоноскопия. Но състоянието на дебелото ми черво се беше обострило до такава степен - кървях, всичко беше в гной, че не можеха да видят ясно какво се случва в него. Имаше риск от перфорация на дебелото черво. Аз съм човек на изкуството, обичам да се смея, да се забавлявам. Лекуващият лекар обаче ми каза: “Недей да се смееш, моето момиче, защото това заболяване е много сериозно”. Стреснах се. Дойде ми малко повече", разказва изпълнителката в интервю преди време.

Четете още: Скандални чатове разкриват тормоза, на който Денис Теофиков е бил подложен (Снимки)