Автор
Woman.bg

Ето кой седна на стола на Гала - новите водещи с първи ефир

Новите панелисти при Гала направиха своя дебют в ефира на „На кафе“. Оказва се, че както наскоро Hotnews.bg първи писа, на местата на Андреа Банда Банда, Ева Веселинова и Илиян Любомиров застанаха двете красиви синоптички Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, които освен колежки, са и добри приятелки.

View post on Instagram
 

Те ще продължат да съобщават времето по Нова телевизия паралелно с ангажиментите си при Гала. Двете ще се редуват като водещи на времето и при Гала през седмица. Писателят Георги Блажев и актьорът Дарин Ангелов също са сред новите водещи при блондинката, която се появи със зашеметяващ тен и изрязана синя рокля.

View post on Instagram
 

Ангелов предупреди, че понякога ще се наложи да отсъства заради ангажиментите си в Народния театър, но обеща да повдигне завесата за ставащото зад сцената, което остава недостъпно за зрителите в залата. Той има пълната подкрепа в новата си работа на брат си и съпругата си.

Писателят Георги Блажев призна, че баба му е на седмото небе от радост заради новата му работа. В първото предаване след лятната ваканция Гала призна, че въпреки опита си продължава да се вълнува при всеки ефир и пожела успех на новите попълнения.

Четете още: Гала се пусна без сутиен на 53! Феновете ѝ... във възторг (Видео)