Ето кой върна усмивката на бащата на Денис Теофиков (видео)

Изминаха цели шест месеца от трагедията в семейството на Денис Теофиков. Припомняме ви, че младата звезда на попфолка сложи край на живота си в средата на октомври.

Тъжната новина шокира феновете на Теофиков, както и най-близките му приятели. И въпреки че мъката им е несравнима и ще ги съпътства завинаги, животът продължава, а бащата на изпълнителя с ангелски глас, Атешкан Теофиков, който е сред най-уважаваните български музиканти, осъществи първия си проект след смъртта на сина си.

Той участва в най-новата песен на Група "Фантазия" по покана на лидера на бандата, Силвестър Матеев. А ето какво сподели самият Атешкан Теофиков за парчето:

"Здравейте приятели, представям ви една продукция на Група “Фантазия”, в която участвам! За мен е чест и удоволствие да работя и творя с тези млади и изключително талантливи момчета, който бяха и близки приятели на Денис. С тяхна подкрепа и най вече на лидера на групата и FGM - Силвестър Матеев (Силвър) се върнах не само към музиката, но и към живота, за което съм им благодарен! Това се вижда и във видеото, в което ме провокираха и да се усмихна."

Четете още: Има ли шанс: Зори ще се пробва за американския ерген