Ето колко точно пари са наляти в деколтето на Сузанита

След като преди няколко дни палавата Сузанита се похвали с новите си, вече по-едри, гърди, стана ясна и солидната сума, която 18-годишната щерка на Мурад е броила за тях.

Според близки до певицата бюстът ѝ бил нараснал с цели 700 кубика. Проверка на "България днес" пък установила и мястото на операцията - клиника в Турция, както и цената за хирургичната манипулация - 7 бона, или по-точно - 3370 евро.

View post on Instagram
 

С въпросната интервенция се хвали и самата млада певица, наблъскала се по 350 кубика във всяка гърда. "Вече съм напълно възстановена - казва Сузанита, която един ден прекарва под лекарско наблюдение в клиниката. - Много съм доволна. Не чувствах никаква болка. На втория ден танцувах без проблеми, а по-късно ходих и на фризьор".

В момента момичето е под карантина, тъй като след прибирането си от Турция била длъжна да се съобрази с новата заповед и послушно да остане изолирана за 2 седмици у дома. "Нямам търпение да изляза навън и да разходя новите цици, както обичам да казвам - признава закачливо наследничката на Орхан. - Вече съм толкова яка, че 70% от българите ме желаят", добавя със самочувствие младата изпълнителка.

За уголемяване на гърдите си Сузи мечтаела от дълго време насам. Независимо от желанието си обаче тя била принудена да се съобрази с молбата на родителите си да изчака до навършването на пълнолетие. Така и направила. Месец след като нетърпеливата девойка чукна 18, тя вече е с едни гърди напред - вероятно подарък за рождения ѝ ден, шушукат фенове на певицата.

View post on Instagram
 

Четете още: Скандално! Сузанита показа още по-големите си гърди след операцията