Ето коя е чалга дивата, която се крие под маската на Макарона

Вторият сезон на шоуто „Маскираният певец” определено и този път спечели интереса на зрителите и те всяка събота "се забождат" пред малкия екран в нетърпеливо очакване да видят кой се крие зад поредната свалена маска. След като три маски вече паднаха и под тях се разкриха лицата на Поли Генова, Борис Султарийски и Есил Дюран, едно друго име тормози зрителите, и това, което според техните догадки, се подвизава под атрактивната маска на Макарона, е Деси Слава.

#ДОЛУМАСКАТА ЗМИЯТА ! Каква изненада - това е самият Борис Солтарийски! Никой нямаше такова предположение! Браво на него! Останете с нас за финалното изпълнение!

Публикувахте от Маскираният певец в Събота, 26 септември 2020 г.

#ДолуМаската АНГЕЛЪТ! А това е Есил Дюран! Страхотно представяне в шоуто! Аплодисменти!

Фенове на шоуто са категорични, че във френския сладкиш се е скътала именно гласовитото миньонче от Раднево, а повод за подозренията им са някои факти, които категорично съвпадат с жокерите, които бяха дадени. Преди 3 години 41-годишната изпълнителка на хита „Мъжете всичко искат” стана майка за втори път от младока Благой Найденов. Сексапилната блондинка така и не успя да влезе отново във форма и да свали излишните килограми, които натрупа по време на бременността си. В резултат на следродилната депресия певицата все по-често похапвала сладки неща, а в личния си профил в Инстаграм бе споделила неотдавна, че любимия сладкиш е макаронът. За да маскира пухкавото тяло на Деси, стилистката на шоуто Кремена Халваджиян хитро я прикрила под обемистия костюм на Макаронът, пише HotNews.bg.

View post on Instagram
 

И това не е всичко. Според издайническите улики Макаронът е роден някъде в Южна България, обиколил е света и е много религиозен - всичко това описвало до съвършенство живота и личността на Деси Слава.

Според Азис пък Макаронът бил доста противоречив персонаж. „Аз познавам този глас до болка. Това е чудовищен глас. Това е певица, с която аз съм излизал на една сцена. Аз съм щастлив, че този глас се изявява в нашият жанр. Само ние можем да си позволим този глас. Това е моята любима колежка, която е родена на моята дата – 7 март, това е Деси Слава! На милион процента това е тя и никой не може да ме разубеди, че не е тя”, категоричен бе кралят на чалгата.

Да припомним още, че на въпроса на Азис живяла ли е някога в Америка, Макаронът избяга от точния отговор, заявявайки, че всеки един артист е гражданин на света. Не е тайна обаче, че известно време певицата живя зад океана с бащата на първородния си син Михаил.

Алекс Раева също предположи, че зад Макарона се крие именно Деси Слава. Но тя допусна още, че това може да е и актрисата Милица Гладнишка, която може да променя гласа си до неузнаваемост. Владо Пенев изрази убеждението си, че под костюма се крие българската финалистка на „Евровизия” и участничка в четвъртия сезон на „Х Фактор” Виктория Георгиева.

View post on Instagram
 

Четете още: Гаф издаде участник в 'Маскирания певец'. Ето кой се крие зад маската на Светлината