Автор
Весела Георгиева

Ето коя е любимата снаха на принц Чарлз

Принц Чарлз си има любима снаха и това е Кейт Мидълтън. Топлите чувства между двамата не могат да бъдат скрити. Особено след като отношенията с принц Хари и Меган се обтегнаха през последните година-две.

Кралската фамилия се събра в неделя вечер на червения килим на премиерата на най-новия филм за Джеймс Бонд в Лондон. Херцозите на Кеймбридж Кейт и Уилям правиха компания на престолонаследника принц Чарлз и съпругата му Камила.

А всички бяха категорични, че именно Кейт е била звездата на вечерта - с избора си на блестящ тоалет.

View post on Instagram
 

Повече от очевидно е, че принц Чарлз също не може да устои на чара на снаха си. Британските журналисти, които следят отблизо дворцовия живот в Лондон пишат, че престолонаследникът е по-близък от всякога с принц Уилям и Кейт, както и редовно прекарва време с трите си внучета - Джордж, Шарлот и Луи.

Преди няколко месеца експерти по четене на устни дешифрираха какво са си казали Кейт и принц Чарлз при една от публичните им срещи през лятото. Двамата се прегръщат топло, а херцогинята го пита: "Здравей, дядо! Как си?"

View post on Instagram
 

В началото на брака между Кейт и Уилям, принц Чарлз е бил силно притеснен, че със своя светски живот двамата могат да го засенчат като бъдещ крал на Великобритания. Според запознатите с кралските отношения обаче, херцогинята на Кеймбридж станала толкова близка с принца, че той изобщо забравил за тези си терзания, пише "Марица".

Това се засилило след като той оценил големите разлики между двете си снахи и интригите, които Меган продължава да завихря след напускането си на кралската фамилия.