Ето коя е любимата снаха на принц Чарлз

30 септември 2021 | 11:12
1569
0
Инстаграм, Getty images
0

Принц Чарлз си има любима снаха и това е Кейт Мидълтън. Топлите чувства между двамата не могат да бъдат скрити. Особено след като отношенията с принц Хари и Меган се обтегнаха през последните година-две.

Кралската фамилия се събра в неделя вечер на червения килим на премиерата на най-новия филм за Джеймс Бонд в Лондон. Херцозите на Кеймбридж Кейт и Уилям правиха компания на престолонаследника принц Чарлз и съпругата му Камила.

А всички бяха категорични, че именно Кейт е била звездата на вечерта - с избора си на блестящ тоалет.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@kate.my.duchess)

Повече от очевидно е, че принц Чарлз също не може да устои на чара на снаха си. Британските журналисти, които следят отблизо дворцовия живот в Лондон пишат, че престолонаследникът е по-близък от всякога с принц Уилям и Кейт, както и редовно прекарва време с трите си внучета - Джордж, Шарлот и Луи.

Преди няколко месеца експерти по четене на устни дешифрираха какво са си казали Кейт и принц Чарлз при една от публичните им срещи през лятото. Двамата се прегръщат топло, а херцогинята го пита: "Здравей, дядо! Как си?"
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

В началото на брака между Кейт и Уилям, принц Чарлз е бил силно притеснен, че със своя светски живот двамата могат да го засенчат като бъдещ крал на Великобритания. Според запознатите с кралските отношения обаче, херцогинята на Кеймбридж станала толкова близка с принца, че той изобщо забравил за тези си терзания, пише "Марица".Това се засилило след като той оценил големите разлики между двете си снахи и интригите, които Меган продължава да завихря след напускането си на кралската фамилия.
 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени